Perdele simple

Perdele living Marady Design: Un plus semnificativ in locuinta ta

Perdelele si draperiile sunt accentele care dau eleganta si rafinament camerei Dvs.Va stam la dispozitie cu o multime de texture si culori, dar si cu materiale ce stopeaza lumina si razele soarelui si nu permit caldurii sa isi faca de cap. Simple sau cu model, geometrice sau florale, opace sau transparente, acestea vor completa si vor echilibra cu siguranta aspectul casei Dvs.

Perdele livingul pentru stilul fiecărei case! Stilul draperiilor de sufragerie pot fi o declarație asupra personalității casei tale și poate completa alte elemente ale camerei, inclusiv opera de artă de pe peretele adiacent. Poți realiza un contrast izbitor cu mobilierul și pereții camerei. Iar un eventual model geometric obțin un efect remarcabil. Perdelele sunt o carte de vizită cu două fețe! Înainte de achiziționarea unui nou set de perdele living de la MaradyDesign.ro asigurați-vă că tocurile ferestrelor sunt recondiționate și arată bine.
Este păcat ca în spatele unor perdele deosebite să vedem o tâmplărie altfel decât perfectă. De asemenea, trebuie să luați în considerare aspecte de ordin tehnic înainte de comandarea perdelelor. Bineînțeles că în ceea ce privește culoarea trebuie să avem în considerare aspectul final al locuinței și culorile mobilierului pentru a le asorta. Pentru determinarea dimensiunilor potrivite lucrurile sunt doar o idee mai complicate.

La determinarea înălțimii trebuie să vă asigurați că perdelele nu sunt prea scurte dar nici nu atârnă pe podea. Pe orizontală trebuie considerați faptul că perdelele, pentru a face falduri, trebuie să aibă minim dublul lățimii ferestrelor. O combinație bine aleasă de perdele si draperii living constituie o modalitate excelentă de a difuza lumina în camera de zi. Acest tip de acoperire pentru ferestre poate face camera mai răcoroasă în zilele calde și mai caldă în cele răcoroase.
De asemenea, au aceeași frumusețe atemporală și puterea de a controla cantitatea de lumină ce dorim să intre în cameră. Încăperea capătă volum atunci când este decorată cu un set de perdele living, iar o particularitate unică ce doar perdele si draperii living o pot conferii este că acestea influențează estetica locuinței atât din interior cât și din exterior. Sunt un ambasador al personalității noastre, adresându-se interiorului și exteriorului casei!

Pentru un echilibru perfect alegeți perdele living de la MaradyDesign.ro

Perdele livingul pot crea echilibrul perfect de lumină naturală și intimitate de care aveți nevoie în camera de zi. Dacă camera este orientată astfel încât este expusă razelor soarelui o bună parte din zi, evitați să alegeți perdele transparente sau draperii cu ochiuri, acestea permițând luminii să treacă. Niște perdele moderne pentru living combinate cu un set de draperii pline, cu un grad ridicat de reținere a luminii pot să constituie o alegere potrivită în acest caz.
Acestea vă vor oferii răcoare și intimitate în cele mai fierbinți zile de vară, iar iarna vor împiedica căldura să se piardă inutil prin geamuri. Bineînțeles că pe lângă aceste funcții utilitare, de conservare a căldurii și conferire a unui grad sporit de intimitate, atunci când vorbim de perdele si draperii living vorbim despre stil și culoare. Puteți folosi perdele într-o nuanță întunecată, în contrast cu canapeaua și culoarea pereților.

O cameră de zi simplă, fără culori, este o oportunitate grozavă pentru draperii și perdele neutre. De exemplu, o canapea de in bej cu perne închise la culoare arată uimitor cu draperii din pânză naturală. Aceste draperii contrastează frumos cu scândurile din lemn de abanos, plușul texturat și covoarele berbere în culori neutre. În plus, un model neutru supradimensionat adaugă încredere camerei.
Perdele si draperii living pot fi astfel alese în culori care se completează între ele în alte zone ale casei. O modalitate de a reuni o paletă de culori neutre este să folosești culori care se coordonează între ele în alte zone ale casei. De exemplu, o cameră de zi neutră ar putea avea o canapea maro închis cu ornamente albe și o culoare maronie a peretelui. Un covor de culoare albă și perdele crem ar fi accentul perfect, iar culorile ar lega astfel întreaga cameră.

Modele de perdele moderne pentru living și combinațiilor lor uluitoare

Perdele moderne pentru living nu trebuiesc neapărat alese într-un singur ton. Puteți folosi modele de diferite dimensiuni și culori. Puteți combina de asemenea materialele! Bineînțeles că vom urmării în permanență ca modelele și materialele alese să fie complementare, dar trebuie să conștientizăm că alegerea și potrivirea neconvențională a modelelor și a materialelor poate avea rezultate stilistice remarcabile. Se pot amesteca diferite modele într-o cameră de zi, fără a face camera să pară prea încărcată.
O combinație de dungi, carouri și flori pot arăta grozav într-un living room, în timp ce două carouri de dimensiuni diferite și un fond floral sunt imagini complementare. Culorile modelelor ar trebui să se potrivească între ele și puteți intercala pe suprafața modelului segmente cu nuanță transparentă de culoare solidă. Amintiți-vă întotdeauna să lăsați mult spațiu de respirație între diferite modele, deoarece în cazul în care avem prea mult model compoziția poate părea dezechilibrată.

Lipsa texturii în camera de zi poate face ca camera să se simtă goală și neterminată. Cu modelele de perdele living alese din oferta MaradyDesign.ro aveți siguranța că locuința dumneavoastră va arăta bine și vă va oferi un grad ridicat de confort. Țesătura din textura perdelelor și a draperiilor vă va ajuta să controlați felul în care se va filtra lumina în cameră iar acestea se pot asorta perfect cu un mobilier tapițat.
În cazul în care considerați că lumina soarelui este prea puternică în anumite perioade din zi, puteți folosi țesături blackout de culoare închisă. Astfel, în mod garantat veți avea parte de o cameră întunecoasă și răcoroasă în miezul unei zile toride de vară. Textura adaugă profunzime vizuală, conlucrând cu elementele decorative sau de mobilier din cameră. O combinație între un set de perdele si draperii living și un covor poate transforma radical camera de zi.

perdele living
perdele si draperii living
perdele moderne pentru living
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design
Marady Design


DA Sunt de acord cu Termenii si conditiile si Politica de Confidentialitate.